Wie ben ik

Als 19 jarige kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Sindsdien maakt fotografie (en film) een belangrijk onderdeel van mijn leven uit. Natuurfotografie, architectuur, landschap, industrieel, portretten, (bruids)reportages, sport, nieuws, productfotografie… eigenlijk hebben vrijwel alle aspecten van beeldvorming mijn belangstelling.

Na mijn opleiding aan de Sociale Academie de Horst was ik o.a. werkzaam in het politiserend vormingswerk en de -hulpverlening.
Sinds 1991 ben ik als zelfstandig ondernemer in de ICT als software ontwerper/ -ontwikkelaar werkzaam.
Ik fotografeer, maak ik videofilms en verzorgt beeld, licht en geluid op verschillende festivals .  Ik ben een van de initiatiefnemers van het jaarlijks 3-daags filmfestival in Oosternieland.
Ik leef sinds 1981 samen met Trudie. Samen hebben we een zoon Jasper-Joris. We wonen in Oosternieland, Noord Oost Groningen, (het aardbevingsgebied).
Sinds in 2006 bij mij de ziekte M.S. is vastgesteld, kijkt ik met andere ogen naar de wereld die de moeite van het fotograferen waard is.